Wie is KWAJR?

KWAJR koorprojecten is een onderdeel van Freek Elbers Muziek & Educatie. Freek Elbers is jaren een begrip als dirigent, pianist, organist en docent in de regio Haaglanden. Met KWAJR richt hij zich voornamelijk op het promoten van zingen in een koor. De naam KWAJR is een fonetische notering in het Nederlands van het Engelse woord ‘choir’. Daarmee is de doelstelling samengevat: projecten voor en door koren, en projectkoren voor een mooi project met een kortere duur dan een vast koor.

KWAJR verzorgt door het jaar heen een aantal kortlopende projecten. Toch het gevoel van een vaste groep maar een verplichting voor korte termijn. Op dit moment start de inschrijving voor The Promise of Christmas, een project voor oktober, november en uitvoering(en) in december. Klik hier voor meer informatie……

Naast kortlopende projecten zal bij KWAJR ook de mogelijkheid geboden worden om aan een langer project mee te doen. Een aantal mogelijkheden wordt onderzocht en zullen eerdaags gepromoot worden op deze website.